Παράδοση προϊόντων

 

1.Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier

  • Η gaiotexniki.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας με τη Speedex Courier, χωρίς να χρεωθείτε μεταφορικά, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα €99.
  • Για παραγγελίες κάτω των 99€ η χρέωση θα είναι 3€. Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 2€.
  •  Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 99€ δεν υπάρχει χρέωση αποστολής.
  •  Για παραγγελίες με βάρος που ξεπερνά τα 4 κιλά, η αποστολή πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απο τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της Speedex Courier με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω email.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 18:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα. Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 2-5 εργάσιμες μέρες για να εκτελεστούν (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες).

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

 

2. Μεταφορική Εταιρεία

  •  Όταν το βάρος του δέματος της παραγγελίας σας ξεπερνά τα 4 κιλά, η αποστολή πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον αγοραστή κατόπιν επικοινωνίας του με την εκάστοτε μεταφορική εφόσον η αξία της παραγγελίας δεν υπερβαίνει τα €99, οπότε και η αποστολή θα είναι δωρεάν. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή της.